http://www.bigleaguekickball.com/about/ Order Soma No Prior Script Overnight We hopen dat we hem nooit nodig zullen hebben. Maar je weet nooit. De AED, die binnen in het café Goejanverwelle hing, wordt een dezer dagen verplaatst naar buiten. Dan kan iedereen die weet hoe het apparaat werkt ermee aan de slag op het moment dat de nood aan de man is..

Zaterdag 14 september herdacht Hekendorp de aanhouding van prinses Wilhelmina van Pruisen. Een groot aantal dorpsbewoners speelde de aanhouding na. Op Locatie: de sluis, vlakbij de prinsesseboerderij. Aan belangstelling geen gebrek: er was veel publiek, en niet alleen van Hekendorpers. Van heinde en verre waren mensen gekomen om het spektakelstuk te bekijken op deze zonovergoten Open Monumentendag.

Een geweldig succes.

Hulde en dank aan het organiserend comité en alle mensen die hebben meegewerkt!

 

De avond tevoren begonnen we al met de herdenking. Op een evenemententerrein kwamen de Hekendorpers samen om met een hapje en drankje in een erg ontspannen sfeer te praten en te lachen. Tussen de standjes was het een gezellig krioelen van mensen. Eén grote familie op een nazomerse avond in een grasveld aan de rand van ons mooie dorp.

Dank aan de dorpsgenoten die het lef hadden om dit grootse evenement te gaan organiseren.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *