http://www.bigleaguekickball.com/about/ buy Soma no prior script Op donderdag 12 september kwam wethouder Walther Kok naar Hekendorp. Hij verving onze dorpswethouder Bob Duindam. Hij kwam met een flink aantal ambtenaren voor de zogenaamde wijkschouw. Er ware ook een tiental Hekendorpers. Zij hebben de wethouder en de ambtenaren rondgeleid in ons dorp en gewezen op pijnpunten in de openbare ruimte. De paden naar de brug, de paden achter de huizen tussen de schuren, het openbaar groen op de meeste plaatsen, de berm langs de Opweg, …… allemaal zaken waar iets mis mee is.
De gemeente heeft vooral geen plan te maken geluisterd en beloofd een plan te maken over hoe ze het een en ander gaan aanpakken. Half oktober komt het plan.

Het kan ook heeeel snel.
Met één onderdeel was de gemeente wel heel snel: daags na de schouw begon ons grote dorpsfeest rond de aanhouding van prinses Wilhelmina, maar Hekendorp zag er nog niet erg opgeruimd uit. Of dat nog kon…, vroegen we.
Binnen 24 uur, op vrijdagochtend in alle vroegte verscheen de veegwagen van de gemeente en heeft Hekendorp schoon gemaakt voor de festiviteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *